میر تأکید کرد:

ضرورت افزایش درآمدهای غیرشهریه‌ای در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان بر ضرورت افزایش درآمدهای غیرشهریه‌ای در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از خاش، سلطانعلی میر صبح امروز با  حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش در جریان فعالیت‌های اخیر صورت‌گرفته در این دانشگاه قرار گرفت.

احسان قاسمی مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و سیدمهدی جوادزاده مدیر بازرسی دانشگاه آزاد اسلامی استان به همراه میر از روند برگزاری امتحانات پایان ترم تحصیلی جاری در واحد خاش بازدید و از همکاران دست‌اندرکار در روند برگزاری این آزمون‌ها قدردانی کردند.

سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان علاوه بر بازدید از گلخانه آموزشی - تحقیقاتی و مزرعه تحقیقاتی و تولید نهال واحد خاش، اقدامات صورت‌گرفته در این خصوص را مثبت ارزیابی و بر ضرورت افزایش درآمدهای غیرشهریه‌ای در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی از جمله فروش محصولات کشاورزی و تولید نهال تأکید کرد.