کمالیان تأکید کرد

ضرورت همکاری استادان در برنامه‎های فرهنگی/ بررسی و ارزیابی چالش‌های فرهنگی به صورت علمی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در نشست فرهنگی با استادان دانشکده فنی و مهندسی همکاری استادان و اعضای هیات علمی را در انجام فعالیتهای فرهنگی لازم و ضروری دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، دکتر امینرضا کمالیان با قدردانی از زحمات حوزهمعاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان اظهار کرد: هدف از برگزاری این نشست بررسی و برنامهریزی در خصوص مسائل فرهنگی دانشگاه با همکاری و همفکری استادان است، زیرا استادان به عنوان الگو و سرلوحه دانشجویان شناخته میشوند.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با یادآوری بیانات مقام معظم رهبری و تأکید بر مطالبات رهبری، افزود: تهدیدها و چالش‌های فرهنگی باید جدی و به صورت علمی بررسی و ارزیابی شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با بیان اینکه ارتباط فرهنگ با علوم و رشته­‌های تخصصی باید در اولویت قرار گیرد، عنوان کرد: فرهنگ یکی از ابعاد مهم علم است و باید تبیین فرهنگ و ارزشهای اسلامی در اولویت برنامههای علمی و پژوهشی قرار داشته باشد.

کمالیان برگزاری نشستهای صمیمانه استادان و دانشجویان را در نشر هرچه بهتر معارف اسلامی و تبیین ارزشهای دینی بسیار اثربخش دانست و بیان کرد: استادان باید نسبت به اهداف اسلامی، دینی و تبیین آن در دانشگاه دغدغه بیشتری داشته باشند و برنامههای راهبردی و تخصصی ارزشمندی ارائه کنند.

در بخش دیگری از این جلسه حاضران به تبادل نظر در خصوص موضوعات مختلف فرهنگی پرداختند.