پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
با حضور مسئولان؛

طرح گازرسانی به دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان افتتاح شد

طرح گازرسانی به دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با حضور استاندار استان سیستان و بلوچستان و جمعی از مدیران استانی افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، آیین افتتاح و بهره‌برداری از طرح گازرسانی به دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با حضور استاندار استان سیستان و بلوچستان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی این استان و جمعی از مدیران برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در این آیین گفت: گازرسانی به دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان از طرح‌های موفق، کاربردی و رفاهی این دانشگاه محسوب می‌شود که در اوایل اسفند ۹۸ آغاز و طی دو ماه آماده بهره‌برداری شد.

سلطانعلی میر با بیان اینکه به دلیل شرایط کرونایی افتتاح طرح گازرسانی به تعویق افتاده بود، اضافه کرد: این طرح با اجرای  ۲ هزار و ۵۰۰ متر لوله‌گذاری و  هزینه بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال در سطح دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان اجرا شد که با نظارت و تسریع در اجرای عملیات  ۵۵۰ میلیون تومان در اجرای طرح صرفه‌جویی داشتیم.

وی از مزایای طرح گازرسانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان را کاهش آلایندگی ناشی از استفاده از مواد سوختی مایع، حفظ محیط زیست و رفع مشکلات تهیه مواد سوختی که مشکلات عدیده‌ای را در فصول مختلف سال به‌خصوص در فصل سرما برای خوابگاه‌ها و ساختمان‌های آموزشی و اداری ایجاد می‌کرد، دانست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان همچنین کاهش هزینه در تأمین مواد سوختی مایع و حمل و نقل، کاهش هزینه نگهداری مواد سوختی و تعمیر و نگهداری تأسیسات را که سالیانه هزینه‌های سنگینی را بر دانشگاه تحمیل می‌کرد  از دیگر مزایای این طرح عنوان کرد.

میر تصریح کرد: مهم‌ترین مزیت اجرای طرح گازرسانی کمک به عملیاتی‌شدن تفکر مسئولان دانشگاه در کاهش شهریه دانشجویان است.