پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
معاون استاندار سیستان و بلوچستان مطرح کرد؛

ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی برای گسترش تحصیلات عالی در مناطق محروم

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیت مناسبی برای گسترش تحصیلات عالی در مناطق محروم دارد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا از زابل، علی زینی‌وند صبح امروز در مراسم افتتاح پردیس هامون دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل اظهار کرد: حمایت از گسترش تحصیلات عالی در مناطق محروم و کمتر برخوردار استان سیستان و بلوچستان از برنامه‌های اولویت‌دار استانداری است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: شرایط ویژه استان و بعد مسافت بسیار زیاد در بعضی از مناطق حضور مشتاقان تحصیلات عالی را در مراکز دانشگاهی را با مشکل روبرو کرده و دانشگاه آزاد اسلامی این ظرفیت را دارد که این بعد مسافت را کوتاه کند.

زینی‌وند با اعلام حمایت استاندار و مجموعه استانداری از فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در ایجاد مراکز آموزشی و پردیس‌های دانشگاهی در مناطق محروم استان تصریح کرد: تا کنون این دانشگاه در این موضوع خوب عمل کرده و عملکرد قابل تحسینی ارائه کرده است.

وی ارائه رشته‌های فنی، کاربری و رشته‌های مرتبط با ظرفیت‌های مرز و مناطق آزاد در این پردیس‌ها را خواستار شد و افزود: در آینده نزدیک با تصویب منطقه آزاد سیستان فرصت‌های شغلی بسیاری برای رشته‌های مرتبط با مرز و بازرگانی ایجاد خواهد شد که تامین نیروی متخصص بر عهده مراکز دانشگاهی خواهد بود.