پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
هفته پژوهش در ایام کرونا/ ۱۲۳ میر مطرح کرد؛

عامل مهم در رشد حوزه پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی چیست؟

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، ایجاد انگیزه در استادان، دانشجویان و محققان را یکی از عوامل مهم در رشد حوزه پژوهشی عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری با حضور سلطانعلی میر دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، اعضای هیئت رئیسه، کارکنان، اعضای هیئت علمی و دانشجویان واحد زاهدان برگزار و از پژوهشگران و فناوران برتر قدردانی شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در این مراسم با بیان اینکه محور تمام فعالیت‌های دانشگاه باید بر پایه پژوهش باشد، اظهار کرد: نظام جمهوری اسلامی در زمینه علم و دانش  جایگاه رفیع و ارزشمندی دارد که این دستاوردها حاصل تلاش پژوهشگران در دانشگاه‌ها و مراکز علمی است.

میر با بیان اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی که نهاد برآمده از انقلاب  و دانشگاهی در تراز جمهوری اسلامی است، انتظارات بیشتر است، یادآور شد: امروزه منزلت و جایگاه کشورها را با علم و دانش می‌شناسند و یکی از معیارهای برتری فردی بر فرد دیگر، علم است.

عامل مهم در رشد حوزه پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی چیست؟

وی متذکر شد: امروز بسیاری از کشورها ترجیح می‌دهند به جای ضرابخانه‌های اتمی و هسته‌ای، مراکز تحقیقاتی و علمی پژوهشی داشته باشند و ما در این زمینه فعال عمل کرده‌ایم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان اضافه کرد: باید سعی کنیم اشکالاتی را که وجود دارد و مانع به ثمر رسیدن اهداف پژوهشی است رفع کنیم.

میر، ایجاد انگیزه در استادان، دانشجویان و محققان را یکی از عوامل مهم در رشد حوزه پژوهشی دانست و مطرح کرد: باید شرایط و بسترهای مناسب را برای ورود و به بالفعل درآوردن توان پژوهشگران در دانشگاه فراهم کرد تا دانشگاهیان بتوانند نیروهایی همچون شهید فخری‌زاده و شهدای هسته‌ای تربیت کنند.

وی با بیان اینکه شهدای هسته‌ای خار چشم دشمنان و بدخواهان نظام جمهوری اسلامی بودند، تأکید کرد: تداوم راه شهدای هسته‌ای را باید در حوزه‌های پژوهشی جستجو کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، فعالیت حوزه پژوهشی واحد زاهدان در یک سال گذشته را مثبت ارزیابی کرد.

مسعود اکبری‌زاده معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان نیز در این جلسه به تشریح اقدامات حوزه پژوهش پرداخت.

به گزارش آنا؛ در پایان این جلسه با اهدای لوح سپاس از پژوهشگران برتر و دانشجویان فعال در هسته‌های فناور  و کارکنان نمونه حوزه پژوهشی تقدیر شد.