رئیس دانشگاه آزاد زاهدان:

عباسعلی نورا صدای رسای مردم استان سیستان و بلوچستان بود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: عباسعلی نورا صدای رسای مردم استان سیستان و بلوچستان و مطالبه‌گر حقوق این مردم رنج کشیده بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، نخستین سالگرد ارتحال نماینده ادوار مختلف مجلس شورای اسلامی و مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، دانشمند و نخبه علمی کشور عباسعلی نورا در زادگاهش زابل برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در این مراسم که با حضور پرشور مردم منطقه سیستان برگزار شد، گفت: سیستان با تمدنی چند هزار ساله تاریخی پرافتخار و باشکوه دارد که باعث فخر و غرور نه تنها برای سیستانی‌ها، بلکه باعث مباهات ایران است.

سلطانعلی‌میر اظهار کرد: سیستان در عرصه علمی از قدیم در ایران مطرح بوده و دانشمندان بسیاری را به جامعه در اعصار مختلف معرفی کرده است که از آن جمله می‌توان به ابوسعید سجزی دانشمند و منجم بزرگی اشاره کرد که فرضیه خورشید محوری را مطرح و دور زمین را با دقتی بالا اندازه‌گیری کرد.

وی با اشاره به ولایت‌مدار بودن مردم سیستان بیان کرد: سیستانیان اولین قیام را به خون‌خواهی حضرت سید‌الشهدا (ع) انجام دادند و در دوران معاصر نیز برای پاسداری از ولایت و نظام اسلامی ۲۵۰۰ شهید را در جنگ تحمیلی و دفاع از مرزهای ایران اسلامی تقدیم میهن اسلامیمان کرده‌اند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان  با اشاره به جایگاه علمی امروز سیستان در کشور یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی مفتخر است که دانشمندی بزرگ به نام دکتر عباسعلی نورا را در خود دارد و این دانشمند برجسته منتسب به این دانشگاه است.

میر تصریح کرد: دکتر عباسعلی نورا با تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به‌عنوان اولین واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد در استان سیستان و بلوچستان سر منشأ بسیاری از تحولات و همچنین پروزش استعدادهای درخشان و معرفی نخبگان و مدیرانی توانمند و متخصص به این استان بود.

وی خاطرنشان کرد: دکتر نورا نه‌تنها در دانشگاه آزاد اسلامی منشأ خیرات و برکات بود، بلکه در مجلس شورای اسلامی نیز به‌عنوان نماینده مردم زاهدان و بعد سیستان صدای رسای مردم و مطالبه‌گر حقوق مردم رنج کشیده این استان بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با اشاره به مسئولیت دکتر نورا در مناطق یک و هفت دانشگاه آزاد اسلامی بیان داشت: مرحوم نورا خدمات شایانی در استان‌های کرمان، هرمزگان و فارس در دوران مدیریت خود مناطق یک و هفت دانشگاه آزاد اسلامی کرده‌‌است که این خدمات به‌عنوان باقیات‌الصالحات در کارنامه عمل ایشان درج شده است.