پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان ...

عزاداری سید و سالار شهیدان در دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان..

مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدلله الحسین علیه‌السلام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زاهدان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا، شب گذشته هیئت رئیسه و کارکنان و استادان واحد زاهدان با حضور مسئولان به عزاداری سید و سالار شهیدان اباعبدلله الحسین علیه‌السلام پرداختند.

مراسم عزاداری شب‌های محرم به مدت ۱۰ شب  از ساعت ۲۰ الی ۲۲ با حضور کارکنان و استادان برگزار خواهد شد و تمهیدات لازم در راستای رعایت پروتکل‌های بهداشتی در برگزاری این مراسم اندیشیده شده و برگزاری مراسم در فضای باز صورت خواهد گرفت.