پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
به گزارش روابط عمومی دانشگاه...

عضویت هیات علمی واحد زاهدان در مرکز تبادل اطلاعات آکادمیک چین، اروپا و آمریکا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، دکتر محسن شمسی گوشکی، عضو هیات علمی گروه مدیریت آموزشی این واحد دانشگاهی به عضویت مرکز تبادل اطلاعات آکادمیک چین، اروپا و امریکا در آمد.

هدف این مرکز رشد و اشتراک گذاری پیشرفتهای علمی و صنعتی، کاربردهای اجتماعی علوم و فناوری ها و همچنین فعالیتهای ارتباطی آکادمیک در چین و کشورهای دیگر است.

لازم به ذکر است، مرکز تبادل اطلاعات آکادمیک (AEIC) چین به صورت مشترک به وسیله دانشگاه‌های چین، دانشگاه‌های امریکا و اروپا و همچنین سازمان های بزرگ جهانی برای تبادل اطلاعات علمی شکل گرفته است. بیش از ۳۰۰۰۰۰ دانشمند علمی و متخصص صنعتی عضو این مرکز هستند. AEICهمکاری های استراتژیکی با ناشران بین المللی همچون IEEE، springer، Academic press، ASME،American Scientific Publishing, DEStech Publications, and Atlantic Pressدارد.