عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شخصیت برتر علمی سیستان و بلوچستان شد

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان از سوی بسیج مهندسین عمران و معماری استان سیستان و بلوچستان به عنوان شخصیت برتر علمی استان انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان، دکتر کامبیز نرماشیری دارای مدرک دکترای تخصصی عمران گرایش مقاوم‌سازی سازه‌ها و رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان سیستان و بلوچستان است.

نرماشیری هشت کتاب به زبان انگلیسی در کشور آلمان و یک کتاب فارسی در ایران به چاپ رسانده است، وی نویسندگی فصل‌های تخصصی از کتب منتشر شده در نشریات بین‌المللی، مقاله‌های متعدد منتشر شده در مجله‌های معتبر علمی به زبان انگلیسی، دارای نمایهISI، مقاله‌های تخصصی ارائه شده به زبان انگلیسی و فارسی در کنفرانس‌های مختلف کشورهای ایران، آمریکا، انگلستان، اندونزی، چین، مالزی، لائوس و تایلند را کارنامه علمی خود به ثبت رسانده است.

از دیگر افتخارات علمی این عضو هیات علمی واحد زاهدان، داوری در مجلات ملی و بین‌المللی تخصصی در کشورهای انگلستان، آمریکا، هلند، چین، مجری طرح‌های پژوهشی تخصصی در زمینه ساختمان و جوایز و مدال‌های متعدد علمی از کشورهای ایران، آلمان و مالزی است.