مدیرکل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی

عملکرد فرهنگی و دانشجویی واحد زاهدان قابل تقدیر است

مدیر کل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در نهمین جلسه شورای  تخصصی دانشجویی وفرهنگی استان سیستان و بلوچستان از زحمات حوزه فرهنگی و دانشجویی واحد زاهدان تقدیر کرد و گفت: کارنامهی فرهنگی و دانشجویی واحد زاهدان قابل تقدیر است.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، دکتر حبیب الله اسماعیلی ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و قدردانی از برگزاری نمایشگاه دستاوردهای فرهنگی و دانشجویی گفت: در بازدید به عمل آمده از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی فرهنگی استان سیستان و بلوچستان، تلاش و کوشش به عمل آمده در حوزهی فرهنگی کاملاً مشهود است.

این مسئول دانشگاهی عنوان کرد: مستندسازی و مکتوب کردن فعالیتهای فرهنگی در ترغیب نمودن دانشجویان برای انجام این فعالیتها بسیار اثربخش است.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: حوزه فرهنگی و دانشجویی واحد زاهدان در به منصه ظهور رساندن توانمندیهای متعهدانه و متخصصانه جوانان دانشجو بسیار موفق عمل نموده است.

در ادامه این جلسه پیرامون آیین نامهها و برنامههای تکمیلی برای برگزاری نمایشگاه دستاوردهای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در تهران و فعال کردن کانونها و نشریات دانشجویی بحث و تبادل نظر شد.