رئیس دانشگاه آزاد زاهدان:

عمل احمقانه ترامپ موجب همدلی بیشتر ملت و سپاه پاسداران شد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: عمل احمقانه رئیس‌جمهور آمریکا موجب وفاق و همدلی بیشتر بین مردم و نیروهای سپاه شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی از زابل، سلطانعلی‌ میر روز گذشته در دیدار با خانواده‌های دو تن از جانبازان دانشجوی دانشگاه آزاد استان سیستان و بلوچستان با تبریک اعیاد شعبانیه و روز جانباز گفت: جانبازان و ایثارگران از وجود خود برای حفظ این نظام و انقلاب هزینه کردند و با اهدای خون خود خالصانه جلوی دشمنان این مرزوبوم قد علم کردند و بیرق شرافت را در بالاترین قله‌ها برافراشتند.

وی درباره اقدام رئیس‌جمهور آمریکا مبنی برقرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه‌های تروریستی اظهار کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در دل مردم ایران قرار دارد و عضوی جدانشدنی از پیکره این ملت است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این بار نیز تیر دشمنان قسم‌خورده این نظام و انقلاب به سنگ خواهد خورد، تصریح کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به‌عنوان بزرگ‌ترین دشمن تروریسم در منطقه توانسته حداقل دو کشور را از شر داعش که دست‌پرورده و مولود شیطان بزرگ آمریکا بود، نجات دهد ولی مدعیان مبارزه با تروریست و در رأس آنها آمریکا در مبارزه با گروه طالبان چند سال است که موفقیتی به دست نیاورده‌اند.

میر با یادآور شدن همیشه در صحنه‌بودن سپاه و بسیج در حوادث طبیعی و سیل اخیر افزود: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با این عمل احمقانه رئیس‌جمهور آمریکا نه تنها از محبوبیتش در بین مردم شهیدپرور ایران کم نشده بلکه این عمل موجب وفاق و همدلی بیشتر بین مردم و نیروهای سپاه شده به‌گونه‌ای که «من یک سپاهی هستم» فضای مجازی را پر کرده است.