در آستانه ماه رمضان صورت گرفت؛

غبارروبی و عطرافشانی مسجد دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

مسجد دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در آستانه فرارسیدن ماه مبارک رمضان به همت دانشگاهیان غبارروبی و عطرافشانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، مسجد النبی(ص) دانشگاه در آستانه فرارسیدن ماه مبارک رمضان به همت دانشگاهیان و با اجرای برنامه‌های فرهنگی مذهبی و اقامه نماز غبارروبی و عطرافشانی شد.

به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، اعضای هیأت رئیسه، استادان، کارمندان و دانشجویان دانشگاه با حضور در مسجد به عطرافشانی و غبارروبی اقدام کرده و به استقبال ماه مبارک رمضان رفتند

این فعالیت فرهنگی مذهبی طبق سال‌های گذشته و همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان صورت می‌گیرد و امسال قرائت روزانه قرآن کریم، برگزاری کارگاه تفسیر سوره حشر از مهم‌ترین فعالیت‌های فرهنگی این واحد دانشگاهی در ماه مبارک رمضان است.