غرس 99 اصله نهال به یاد 99 شهید دانشجوی استان سیستان و بلوچستان

در آستانه فرا رسیدن بهار طبیعت و به مناسبت ۱۵ اسفند روز درختکاری 99 اصله نهال از سوی هیات رئیسه، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان کاشته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، دکتر امین‎رضا کمالیان دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در مراسم روز درختکاری به همراه معاونان و جمعی از اعضای هیات علمی و کارکنان به مناسبت گرامیداشت روز درختکاری با حضور در شهرک فناوری آزاد (شفا) اقدام به کاشت 99 اصله درخت و نهال به یاد سبز شهدای دانشجوی استان کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در این مراسم با ادای احترام به مقام شامخ شهدا و تأکید بر حفظ محیط زیست اظهار کرد: «با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والا مقام و به ویژه شهدای دانشجو از این فرصت مناسب برای کاشت نهال برای توسعه فضای سبز استفاده و به یاد این شهدای ارزشمند به تعداد 99 شهید، 99 اصله نهال در محل شهرک شفا غرس می‎کنیم.»

رئیس واحد زاهدان کاشت درخت و ترویج فرهنگ درختکاری و حفظ منابع طبیعی را یکی از وظایف دانشگاه برشمرد و عنوان کرد: «کاشت نهال توسط دانشگاهیان به عنوان باعث ترویج و تبیین بهینه فرهنگ صحیح کاشت نهال و حفظ محیط زیست خواهد بود.»