پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

غفلت از سبک زندگی خسارت های جبران ناپذیری برای جامعه دارد

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان: مدیر کل نظارت و ارزشیابی فرهنگی معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد گفت: غفلت از مساله سبک زندگی اسلامی می تواند خسارت های جبران ناپذیری بر پیکره جامعه وارد کند.به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان، حجت الاسلام رستمی مدیر کل نظارت و ارزشیابی فرهنگی معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در اولین همایش از سلسله همایش های سبک زندگی اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان سبک زندگی پیامبر(ص) در واحد زاهدان گفت: در جامعه کنونی ما بحث از سبک زندگی و آداب اسلامی در عرصه زندگی فردی و اجتماعی از مباحث ضروری است. وی با اشاره به ارکان اصلی شکل دهی هویت اجتماعی یک جامعه گفت: باورها، جهان بینی، ارزش ها و ایدئولوژی، سبک زندگی و تمایزات و تفاوت های جوامع مختلف نیز به همین سه مولفه عمده بازگشت می کند.رستمی با بیان اینکه لایه آشکار هویت یک جامعه، سبک زندگی آن است، اظهار داشت: هر جامعه زمانی می تواند محصول جهان بینی خود را به دیگران نشان دهد که سبک زندگی اش متناسب با باورها و ارزش های شکل یافته باشد.مدیر کل نظارت و ارزشیابی فرهنگی دانشگاه آزاد با تاکید بر اینکه غفلت از مساله سبک زندگی می تواند از خسارت های جبران ناپذیری بر پیکره جامعه وارد کند، افزود: برگزاری این همایش ها ثمره باورهای ما و ثمره ارزش هاست و نتیجه آن سبک زندگی است.وی در ادامه با برشمردن خلقیات و رفتار پیامبر اکرم(ص) یادآور شد: باید این آداب را در جامعه خود تسری بدهیم، مسواک زدن، کارها را از کم شروع کردن و بسیاری از صفات حسنه پیامبر(ص) را در رفتارهای گوناگون و روزانه خود بکار بگیریم و سبک زندگی اسلامی را الگوی خود قرار دهیم و رونق بخشیم. رستمی با تاکید بر اینکه نباید راه را گم کنیم به سخنان رهبری در خراسان شمالی درخصوص سبک زندگی اسلامی اشاره کرد و گفت:  دانشگاه آزاد اسلامی بر مبنای پیام رهبری در سه بخش ائمه(ع)، پیامبر اعظم (ص) و مشاهیر و سرداران جنگ همایش های خود را آغاز کرده و امروز در واحد زاهدان سبک زندگی رسول اکرم(ص) برگزار شد که باعث افتخار این خطه است و قطعا تلاش دانشگاهیان مورد توجه آن حضرت و ائمه واقع خواهد شد. مدیر کل نظارت و ارزشیابی فرهنگی دانشگاه آزاد از برگزاری سبک زندگی حضرت فاطمه(س) در قم در تاریخ 29 مهرماه خبر داد و گفت: تا سال آینده 32 همایش در این زمینه در سطح کشور برگزار خواهد شد و تا نیمه سال 93 برگزاری همایش سبک زندگی ائمه برنامه ریزی شده است. رستمی با ابلاغ سلام طه هاشمی معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی به مسئولان و شرکت کنندگان در همایش از تمامی برگزارکنندگان بخصوص رئیس، دبیر و دانشگاهیان منطقه 14 دانشگاه آزاد اسلامی سپاسگزاری و اظهار امیدواری کرد که تلاش ایشان مورد توجه ائمه(س) و رسول خدا(ص) قرار گیرد.به گزارش خبرنگار آنا، در این همایش استاد آبسالان از شعرای اهل سنت به زبان بلوچی و صباغ زاده از شعرای شیعی به زبان زابلی به شعرخوانی در رثای پیامبر اعظم (ص) و حضرت علی (ع) و فاطمه زهرا(س) پرداختند و کلیپی از سخنان مقام معظم رهبری درخصوص سبک زندگی ایرانی اسلامی پخش شد. بر اساس این گزارش، بعد از پایان یافتن همایش شرکت کنندگان بر سر مزار شهدای گمنام واحد زاهدان حضور یافته و با آرمان های شهدا تجدید میثاق کردند.