در دیدار با دبیر هیات امنای سیستان و بلوچستان

فرماندار چابهار از اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی قدردانی کرد

فرماندار چابهار در دیدار با دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و هیات همراه بیان کرد: نگاه ویژه‌ ریاست دانشگاه آزاد اسلامی به پتانسیل‌های موجود در چابهار جای تشکر و قدردانی دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، احمد علی موهبتی اظهار کرد: این موضوع که دانشگاه آزاد اسلامی متناسب با توانمندی‌ها و ظرفیت‌های هر منطقه پروژه‌ها و فعالیت‌های ویژه‌ای منطبق با نیاز آن انجام می‌دهد، کار بسیار ارزنده‌ای است.

وی تصویب اجرای پروژه آب شیرین‌کن در چابهار با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی را اقدامی مهم برشمرد و خواستار انجام اقدامات لازم از سوی این مجموعه آموزشی در حوزه‌ گردشگری شد.

فرماندار چابهار افزود: مردم شریف استان سیستان و بلوچستان سزاوار نگاه خاص و دریافت خدمات مناسب و مطلوب هستند.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان نیز با تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهید رجایی و باهنر گفت: مهمترین برکت نظام و انقلاب اسلامی توسعه دانشگاه‌ها و فراهم کردن امکانات برای تحصیلات تکمیلی برای جوانان مشتاق به تحصیل است.

امین‌رضا کمالیان با بیان اینکه توسعه و پیشرفت و ترقی با داشتن نیروی متخصص به دست می‌آید، گفت: توسعه و پیشرفت کشور جز با تعالی و ارتقاء سطح علمی نیروی انسانی فراهم نخواهد شد.

وی با قدردانی از همکاری‌های انجام شده از سوی فرمانداری شهرستان چابهار، در راستای گسترش خدمات آموزشی و پژوهشی به دانشجویان عنوان کرد: با توجه به ضرورت برقراری تعامل و ارتباط نزدیک میان دانشگاه آزاد اسلامی استان با مؤسسات و ارگان‌های دولتی، این تعامل در شهرستان چابهار به خوبی انجام پذیرفته است.