برای شرکت در اربعین حسینی

فرهیختگان سرزمین اساطیری راهی دیار اسطوره شهامت شدند

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان از اعزام ۱۰۰نفر از کارکنان، اعضای هیأت علمی و دانشجویان برای شرکت در مراسم پیادهروی اربعین حسینی خبر داد.

محمدرضا زاهدشیخی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در زاهدان از اعزام قریب به ۱۰۰ نفر از کارکنان، اعضای هیأت علمی و دانشجویان برای شرکت در مراسم پیادهروی اربعین حسینی به کربلای‌معلی خبر داد.

وی با بیان اینکه صدای یا لیتنا کنا معک بر مدار هیهات من‌الذله سرورمان گره خورده که دلدادگی امام و امت و امت و امام چنین عمیق شکل گرفته است، اظهار کرد: خدا را شاکریم که در عصر امامین انقلاب، حضرت امام خمینی(ره) و حضرت آیت‌الله خامنهای جای پای اربعینی جابر بن عبدالله انصاری هستیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان ادامه داد: در این چهار دهه انقلاب شاهد تسخیر قلوب انسان‌ها بوده‌ایم و امروز بیش از پیش، پرنگ‌تر و باصلابت‌تر بر محور برد استراتژیک جمهوری اسلامی است.

به گفته زاهدشیخی، این فرصتها به‌راحتی عاید و واصل جامعه ایمانی و انقلابی ما نمیشد، مگر با خون دادنها و خون دل خوردنهای فرزندان امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری و ای تاریخ نویس قلمت بشکند اگر ننویسی بر اصحاب امام خمینی(ره) و امام خامنهای در این گردونه انقلاب و دفاع از وطن و دفاع از حرم چه گذشت.

وی عنوان کرد: آری دنیای کفر، شرک و فرقههای ضاله وهابی و داعشی سعی در کمرنگ کردن و از بین بردن نام و ذکر ولایت کردند و غافل از این سنت الهی که يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ، یعنی چراغی را ایزد برفروزد هر آن‌کس بخواهد آن‌را خاموش کند، ریشه‌اش بسوزد.

زاهدشیخی تأکید کرد: امام حسین(ع) ماندگار شد چون اراده خدای حسین(ع) بر این سنت تعریف شده است و دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان نخستین واحد دانشگاهی بود که در سال ۱۳۹۴ کاروان پیاده‌روی اربعین حسینی کارکنان، اعضای هیأت علمی و دانشجویان را راه‌اندازی کرد و بسترساز و کمک‌کننده استمرار فرهنگ زیارتی اربعین امام حسین(ع) شد که امسال قریب به ۱۰۰ نفر از کارکنان، اعضای هیأت علمی و دانشجویان این واحد دانشگاهی عازم مراسم پیادهروی اربعین حسینی شدند.

معاون فرهنگی و دانشجویی واحد زاهدان افزود: دانشگاه با در اختیار قراردادن تمامی ظرفیتهای موجود، تمام توان خود را برای ترویج و تبیین ارزشهای دینی و اسلامی به‌کار بسته است.

وی خاطرنشان کرد: کاروان در واحد زاهدان بعد از حضور در جلسه توجیهی و مزار شهدای گمنام این واحد دانشگاهی با آرمانهای انقلاب و شهدای انقلاب تجدید میثاق کرده و عازم این سفر زیارتی شدند.