کمالیان خبر داد

فعالیت دو مرکز رشد در دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: دو مرکز رشد فعال در دانشگاه‌های آزاد اسلامی زاهدان و ایرانشهر سیستان و بلوچستان وجود دارد. در حوزه پزشکی نیز شرایط برای راهاندازی مرکز تحقیقات مهیا شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، امین‌رضا کمالیان ظهر امروز در جلسه هیئت رئیسه و اعضای شورای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان که با دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، گزارشی از وضعیت جغرافیایی استان، گستردگی و تنوع جغرافیایی و نقاط قوت استان ارائه کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه به لحاظ اقتصادی زاهدان شهر خدماتی است، گفت: این استان قطب معدن کشور بوده و در حال حاضر 228 معدن فعال و 99 معدن در حال راه‌اندازی دارد.

این مسئول نبود امکانات و تجهیزات و خدمات را از دلایل عدم پیشرفت این استان عنوان کرد و افزود: منطقه آزاد چابهار و منطقه آزاد سیستان موجب توسعه استان می‌شوند.

وی با تاکید بر کمبود منابع آب در کشور، دسترسی به آب دریا و راهکارهای استفاده از این آب را راهکاری برای توسعه استان دانست.

کمالیان با توجه به محیط زیست دریای عمان بر استفاده از ظرفیت‌های موجود توسط مراکز آموزش عالی تاکید کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان افزود: اکنون بیش از 100 هزار دانشجو در 32 مرکز آموزش عالی در استان مشغول به تحصیل هستند که ⅓ این بار آموزشی در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی است.

این مسئول ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی با وجود این تعداد مرکز آموزشی جایگاه خود را در حوزه آموزش به خوبی حفظ کرده است و تلاش میشود در حوزه پژوهش نیز به جایگاه واقعی برسیم.

وی گفت: مرکز مطالعاتی زمین از سال 92 راهاندازی شده و فعالیت‌های زیادی را انجام داده است. وجود مراکز تحقیقاتی و مجلات میتواند شرایط را برای حضور اعضاء هیئت علمی در عرصه علمی و پژوهشی مهیا کند.