استادان اهل سنت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در..

قدردانی استادان اهل سنت واحد زاهدان از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

استادان اهل سنت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در نامه‌ای به رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از برخورد قاطع با هتاکی‌های اخیر قدردانی کردند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، متن کامل نامه قدردانی و تشکر جمعی از استادان اهل سنت واحد زاهدان از مسئولان دانشگاه خطاب به دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به این شرح است:

«من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق»

ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی، جناب آقای دکتر فرهاد رهبر

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات حضرتعالی در این ماه پرفیض و برکت رمضان.

در پی جراحت نمودن قلوب مسلمین، بالاخص جامعه اهل سنت توسط یکی از استادان دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان و اقدام به موقع و با درایت ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، جناب آقای دکتر سلطانعلی میر، بر خود لازم می‌دانیم مراتب قدردانی و تشکر ویژه از وی داشته باشیم؛ برای حضرتعالی و رئیس محترم واحد زاهدان از ایزد منان توفیق روزافزون خواستاریم.

با تشکر-جمعی از استادان اهل سنت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان