قدردانی نماینده رهبری در سیستان و بلوچستان از اقدام فرهنگی دانشگاه آزاد استان و سخنرانی مولوی عبدالحمید

نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان در دیدار با هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی استان، اقدامات فرهنگی این مجموعه دانشگاهی را ارزنده و قابل تقدیر دانست و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی نقش مهمی در تعالی فرهنگی استان بر عهده دارد.

به گزارش روابط عمومی، آیتالله عباسعلی سلیمانی با قدردانی از دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به دلیل برگزاری همایش "قیام تاریخی قیام عاشورا از دیدگاه اهل سنت" اظهار کرد: وحدت ملی تنها سرمایه نظام جمهوری اسلامی است و باید در حفظ آن کوشا باشیم اگر در کشوری وحدت ملی نباشد جریان صفین هم ممکن است در آن کشور تحقق پیدا کند.

امام جمعه زاهدان با قدردانی از سخنرانی ارزشمند مولوی عبدالحمید اسماعیلزهی امام جمعه اهل سنت شهر زاهدان و با بیان اینکه حلقه های وصل مانند قرآن و عترت بیشتر باید مدنظر گرفته شود، افزود: واقعه عاشورا یکی از اشتراکات شیعه و سنی است که باید این امر برای نسل کنونی جامعه به خوبی تبیین شود.

در بخش دیگری از این دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با قدردانی از زحمات حوزه معاونت فرهنگی واحد زاهدان گفت: سال تحصیلی جدید با عنوان فرهنگ نامگذاری شده و هر روز یک برنامهی فرهنگی در واحد زاهدان اجرا میشود.

امینرضا کمالیان افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان همیشه در راستای مطالبات رهبری گام برداشته و رهنمودهای مقام معظم رهبری سرلوحه برنامههای علمی، پژوهشی و فرهنگی این مجموعه دانشگاهی قرار داشته و دارد.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه وحدت اسلامی مهمترین نیاز امروز جامعه اسلامی است، عنوان کرد: حفظ این وحدت یکی از وظایف اصلی دانشگاه بوده و دانشگاه به عنوان محیطی علمی و فرهنگی نقش برجستهای در امر ترویج وحدت اسلامی دارد.

سپس حجت‌الاسلام محمد راهدار مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان گزارشی از همایش قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل سنت ارائه کرد.