در جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل مطرح شد؛

قدردانی نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان از خدمات دکتر میرزاده/ چشم امید استان به سفر رییس دانشگاه آزاد اسلامی است

نماینده ولی فقیه استان سیستان و بلوچستان در یازدهمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، از مصوبات دانشگاه آزاد اسلامی قدردانی کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان در یازدهمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل، با اشاره به نگاه ویژه مقام معظم رهبری به دو منطقه سیستان و بلوچستان، گفت: «‌دانشگاه آزاد اسلامی نیز باید این دو منطقه را با هم در نظر بگیرد. این دو مانند دو بال پرنده یکدیگر را کامل می‌کنند. استان سیستان و بلوچستان به اعتقاد برخی نقطه‌ چهارم تمدن‌آفرین دنیاست، بنابراین ظرفیت‌های زیادی دارد.»

او با اشاره به هفته معلم افزود: «شهید مطهری نیز از دیار سیستان است که این باعث افتخار ماست.»

آیت‌الله سلیمانی به مصوبات هیات‌امنای استانی سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: «باید برای ایجاد شهرک فناوری آزاد (شفا)، پشتیبانی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی از دانشگاه سیستان و بلوچستان، تثبیت واحد زهک و مخالفت درباره جابه‌جایی اعتبارات اختراعات و پژوهش‌ها از دکتر حمید میرزاده قدردانی کرد.»

او به امتیاز ویژه برای جذب استادان اشاره کرد و گفت: «همه استان چشم امیدی به سفر رییس دانشگاه آزاد اسلامی دوخته‌اند. امام‌ جمعه‌های شهرستان‌ها توقع دارند دانشگاه آزاد اسلامی نسخه‌ ویژه‌ای برای استان سیستان و بلوچستان در نظر گرفته باشد، مخصوصا که سیل و شیب جمعیتی از آسیای‌میانه به داخل این استان است.»

او افزود: «‌ما باید شیب دانشجویان آسیای میانه و موضوع مهاجرت به این استان را مدیریت کنیم و همچنین با پرورش دانشگاه آزاد اسلامی واحد زهک برای پاسخگویی در نوار مرزی موثر باشیم.»

در ادامه جلسه هیات امنای این استان، آیت‌الله کیخا، امام‌جمعه زابل ضمن تشکر ویژه برای توجه به استان سیستان و بلوچستان و با اشاره به سابقه باستان‌شناسی این استان، گفت: «امید داریم دانشگاه آزاد اسلامی درباره موضوع باستان‌شناسی در استان سیستان پیش‌قدم شود. این استان ظرفیت و استعداد جغرافیایی بالایی دارد و می‌تواند قطب فرهنگی و علمی جنوب‌شرقی کشور شود.»

او افزود: «این خطه پیشینه علمی و خدماتی در جهان اسلام داشته و می‌تواند دروازه کشور به آسیای میانه باشد و با توجه به چهره‌های دینی و تاثیرگذار این استان، منطقه قابلیت زیادی برای پیشرفت علمی و فرهنگی دارد.»

هم‌چنین، امام‌ جمعه زهک با اشاره به مصوبات خوب و مناسب جلسه هیات امنا، گفت: «رییس دانشگاه آزاد اسلامی نگاه بلندی دارند که در سیاست‌گذاری دانشگاه آزاد اسلامی تاثیر خوبی داشته است. ما باید بتوانیم به وسیله دانشگاه مناطق غیربرخوردار را برخوردار کنیم و از استعدادهای سیستان و بلوچستان در سطح کشوری و بین‌المللی استفاده کنیم.»