در گفتگو با روابط عمومي كماليان خبر داد:

قرارداد راه‌اندازی مرکز رشد واحدهای فناور تخصصی واحد زاهدان امضا شد

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان خبر داد که قرارداد تأسیس، راه‌اندازی و بهره‌برداری مرکز رشد تخصصی واحدهای فناور در حوزه‌ فناوری‌های نوین در علوم طبیعی و مواد پیشرفته دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان منعقد شد.
دکتر امین‌رضا کمالیان در گفت‌وگو با روابط عمومي، اظهار کرد: این قرارداد میان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان از یک طرف و پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان از طرف دیگر منعقد شد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان افزود: در این قرارداد تأمین ساختمان مرکز رشد، تأمین زیرساخت‌ها و تجهیز اولیه بر عهده دانشگاه است و پارک علم و فناوری دسترسی لازم را برای مدیر مرکز رشد در سامانه وندا ایجاد می‌کند.
این مسئول عنوان کرد: در این قرارداد آمده‌است در صورت برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی برای هسته‌ها و واحدهای فناور و دیگر گروه‌ها تأمین تجهیزات، سالن و پذیرایی بر عهده دانشگاه و تأمین و حق‌الزحمه مدرسین و هزینه‌های برگزاری برعهده پارک علم و فناوری است.
وی یادآور شد: طول مدت قرارداد از زمان ابلاغ مجوز موافقت اصولی مرکز رشد به مدت پنج سال شمسی است.