پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
حجت‌الاسلام بی‌نیاز:

قیام عاشورا واقعه‌ای تاریخ‌ساز است/ لزوم پیروی از نهضت امام حسین (ع)

جانشین نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت با بیان اینکه قیام عاشورا یک واقعه تاریخ‌ساز است، گفت: باید پیرو نهضت امام حسین علیه‌السلام باشیم تا از حوادث پرآشوب جهان در امان بمانیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، حجت‌الاسلام علیرضا بی‌نیاز در هفتمین همایش «قیام امام حسین علیه‌السلام از دیدگاه اهل سنت» که در سالن اجتماعات نهاد نمایندگی رهبری در اهل سنت زاهدان برگزار شد، اظهار کرد: قیام عاشورا در بر دارنده آموزه‌های سیاسی، اخلاقی و مدیریتی است و می‌توان آن را به‌عنوان یک الگو به جهانیان معرفی کرد.

وی افزود: امام حسین علیه‌السلام قیام عاشورا را برای نجات انسان‌ها از قید و بندهای مادی انجام داد تا مردم در سایه دین به سعادت و رستگاری برسند.

جانشین نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت با بیان اینکه قیام عاشورا یک واقعه تاریخ‌ساز است، عنوان کرد: باید پیرو نهضت امام حسین علیه‌السلام باشیم تا از بلایا و حوادث پرآشوب جهان در امان بمانیم.

بی‌‌نیاز با اشاره به  شیوع کرونا و تحت تأثیر قرارگرفتن برنامه‌های اجرایی بیان کرد: پس از ریشه‌کن شدن کرونا این برنامه‌ها و همایش‌ها به‌صورت بین‌المللی برگزار می‌شود.