پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

كسب مقام قهرماني مربي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان در اولين دوره مسابقات پيشكسوتان كشور

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان: مهدي زائرميري مربي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان موفق به كسب مقام اول اولين دوره مسابقات پيشكسوتان تكواندو كشور شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان، اولين دوره مسابقات پيشكسوتان تكواندو كشور جهت انتخاب تيم ملي و شركت در مسابقات جهاني ايتاليا با حضور ورزشكاراني از همه استانهاي كشور برگزار شد.
مهدي زائرميري مربي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان در ميان 16 ورزشكار در وزن +80 كيلو گرم موفق به كسب مقام اول اين دوره از مسابقات شد.
گفتني است استان كردستان مقام دوم و استان هاي البزر و تهران موفق به كسب مقام سوم اين دوره از مسابقات شدند.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان مسابقات جهاني تكواندو به ميزباني كشور ايتايلا در مرداد ماه سال جاري برگزار مي شود.