پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

لازمه حل مشکلات روابط‌عمومی تغییر نگاه مدیران است

روابط عمومي دانشگاه آزاداسلامي واحد زاهدان: شورای روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی منطقه ۱۴ دانشگاه آزاد اسلامی با حضور طباطبایی رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه برگزار شد.به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان، سيد محمدتقي طباطبایی در دیدار با مدیران روابط‌عمومی واحدهای منطقه 14 استان سیستان وبلوچستان ،تغییر نگاه مدیران دانشگاه آزاد را لازمه حل مشکلات روابط‌عمومی در این دانشگاه دانست.وی ضمن تشریح تفکر حاکم بر مدیران نسبت به روابط‌عمومی ، گفت: سه تفکر در مدیران حاکم است. اولی تفکر سنتی است که روابط‌عمومی را واحدی فرعی می‌داند. این همان تفکری است که در گذشته وجود داشته و هنوز هم باقی است، تفکر دوم، تفکری است که مدیران برخورد سلیقه‌ای و ابزاری با روابط‌عمومی دارند و این مدیران برای شناخته شدن و گاه برای مقاصد سیاسی قصد استفاده از روابط‌عمومی را دارند و تا زمانی حمایت می‌کنند که روابط‌عمومی برای مقاصد آنها حرکت کند. طباطبایی یادآور شد: دیدگاه سوم دیدگاه علمی و نوینی است که روابط‌عمومی را علمی می‌داند که بدون آن نمی‌توان تحرک داشت،آن راهنرهشتم وحواس پنجگانه سازمان وآینه دوسویی میداندکه زیباییهاوکمالات یک سازمان رابه مخاطبان وزشتیهاوکاستیها رابه مدیران سازمان می نمایاند،روابط عمومی را لشگر تسخیرکننده قلبهاو تصرف کننده بازارها می نامند.وی، تغییر نگاه مدیران را لازمه حل مشکلات دانست و افزود: باید نگاه مدیران را برای حل مشکلات تغییر دهیم و برای این کار باید خود را تقویت کنیم وپیش ازهرکاری لازم است ابتداخانواده بزرگ روابط عمومی دانشگاه رامنسجم کنیم .رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد گفت: باید با ایجادهمگرایی درمیان روابط عمومی تمامی واحدها،قدرت وظرفیت عظیمی رادر راستای اهداف وبرنامه های مدیریت دانشگاه که همان رشدواعتلای دانشگاه آزاداست محقق سازیم .طباطبایی نسبت به بهبود مشکلات اظهار امیدواری کرد و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی را صاحب تفکر سوم دانست.وی یادآور شد: در مدتی که در خدمت دانشگاه آزاد اسلامی بودم ، میرزاده را فردی نواندیش یافتم که نگاهی نو وعلمی به روابط‌عمومی دارد ، وی خواهان تحول روابط‌عمومی دانشگاه آزاد است و در این راستا ساختار و شرح وظایف روابط‌عمومی‌ها هم باید اصلاح شود.گفتنی است: در این دیدار مدیران روابط‌عمومی واحدهای استان سیستان و بلوچستان مشکلات خود را با طباطبایی در میان گذاشتند و کمبود نیرو و کارشناس، همکاری نکردن حوزه‌های ریاست، عدم آموزش کافی در حوزه خبر و شکل نگرفتن جلسات شورای اطلاع‌رسانی را بخشی از مشکلات خود عنوان کردند.مدیران روابط‌عمومی این منطقه در پایان این جلسه با اهدای لوح تقدیری ازطباطبایی تشکر کردند.