در بازدید مسئولان از واحد خاش تاکید شد؛

لزوم استفاده بهینه از ظرفیت‎ها و امکانات دانشگاه‌ها در جذب درآمد غیر شهریه‎

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان همراه رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه و جمعی مسئولان شهری از واحد دانشگاهی خاش بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، حجت الاسلام رضا ایمانیخواه رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در این بازدید، مجموعه عظیم دانشگاه آزاد را ثمره انقلاب اسلامی دانست که به فرموده مقام معظم رهبری باید به نقطهای برسد که به عنوان دانشگاه تراز اول کشور از همه لحاظ و بویژه از جنبه اسلامی و فرهنگی مطرح شود.

دکتر سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و واحد زاهدان هم با تشکر از فعالیتهای صورت پذیرفته در واحد خاش، عملکرد این واحد دانشگاهی را بر اساس شواهد موجود و پایش همکاران حوزه مالی استان در بخش مدیریت هزینهها مثبت و امیدبخش ارزیابی کرد و با تشکر از حضور فرماندار پرتلاش و فرمانده سپاه خاش در این بازدید، تعامل موجود را به عنوان ظرفیت مدیریتی مناسب برای پیشبرد اهداف متقابل دانست.

مسئولان در این بازدید از زمینهای کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش واقع در دشت کلکلی و سایر قسمتهای دانشگاه دیدن و بر لزوم استفاده بهینه از ظرفیتها و امکانات دانشگاه‌ها در جذب درآمد غیر شهریه تاکید کردند.

دکتر ابراهیم صباغ رئیس این واحد دانشگاهی نیز گزارشی از عملکرد دانشگاه ارائه کرد.