حجت‌الاسلام ایمانی‌خواه تأکید کرد؛

لزوم الگوسازی و تأسی از سیره و روش اهل بیت در پرورش نسل‌ها

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بر لزوم الگوسازی و تأسی از سیره و روش اهل بیت در پرورش نسل‌ها و تربیت فرزندان تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان به همت شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان مراسم روز هشتم محرم ظهر امروز با برگزاری آیین روضه‌خوانی، مداحی و سینه‌زنی در این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که اعضای هیئت رئیسه، کارکنان، استادان و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و مدیر فرهنگی  واحد زاهدان حضور داشتند، حجت‌الاسلام رضا ایمانی‌خواه مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به شکاف فرهنگی در نسل‌ها اشاره و بر لزوم الگوسازی و تأسی از سیره و روش اهل بیت در پرورش نسل‌ها و تربیت فرزاندان تأکید کرد.

وی با بیان سجایای اخلاقی حضرت علی‌اکبر(ع) که روز هشتم محرم را به نام این شهید جوان شاخص کربلاست، اظهار کرد: مادران این سرزمین اسلامی باید با آشنایی با دسیسه‌های لشکر شیطان و جنگ نرمی که علیه اسلام و ایران اسلامی توسط دشمنان طرح‌ریزی شده است به مقابله با تهاجم فرهنگی بپردازند و زمینه را برای پرورش نسلی اسلامی مهیا کنند تا جوانانی با الگوی جوانان اهل بیت پرورش دهند.