فرمانده نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان مطرح کرد

لزوم انعقاد تفاهم‌نامه میان دانشگاه آزاد و پلیس

فرمانده نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: با انعقاد تفاهم‌نامه میان دانشگاه آزاد و پلیس میتوانیم سطح علمی دانشجویان در حوزه کار پلیس را ارتقاء دهیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان، سردار حسین رحیمی در دیدار با هیئت رئیسه دانشگاه آزاد انعقاد تفاهمنامه میان دانشگاه و پلیس را مطرح کرد و گفت: با انعقاد تفاهمنامهها میتوانیم سطح علمی دانشجویان و فراگیران حوزه پلیس را ارتقاء دهیم.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان افزود: در این سالها در سطح کشور و استان بحثهای علمی و دانش پلیس به شدت ارتقاء پیدا کرده و امیدواریم شاهد اقدامات بسیار خوبی بین پلیس و دانشگاه آزاد انجام شده و از ظرفیتهای موجود در دو سازمان برای رسیدن اهداف کاری استفاده کنیم.

این مقام نظامی افزود: اعتقاد ما این است که نخست باید ایجاد ارتباط تنگاتنگ با دانشگاههای استان داشته و ظرفیت اساتید، بزرگان و فرهیختگان علمی سطح استان بهره‌مند شویم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار با قدردانی از تلاش پلیس و ایجاد امنیت توسط این نهاد در استان بیان کرد: با توجه به پردازش‌های فرهنگ بومی ـ منطقه‌ای در ایران اسلامی در خصوص ایجاد همبستگی اجتماعی تلاش زیادی شده و معتقد هستیم این نهاد در این منطقه از یک نهاد صرفا امنیتی تبدیل به یک نهاد اجتماعی شده که این جای تقدیر و تشکر دارد.

امین‌رضا کمالیان با ارائه گزارش از روند پیشرفت دانشگاه آزاد اسلامی در استان خاطرنشان کرد: نزدیک به 30 هزار دانشجو در دانشگاه آزاد استان مشغول تحصیل بوده و یک سوم بار آموزشی استان بر عهده این دانشگاه قرار دارد.

دبیر هیئت امنای سیستان و بلوچستان از راه‌اندازی مجتمع آموزشی بین‌المللی خبر داد و گفت: با همکاری دادگستری استان سیستان و بلوچستان مرکز مطالعات جرم‌شناسی و پیشگیری از جرائم را نیز به زودی راه‌اندازی می‌کنیم.

گفتنی است، در پایان لوح تقدیر از سوی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به فرمانده نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان اهدا شد.