رئیس شورای راهبردی زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان تاکید کرد

لزوم ایجاد بانک اطلاعاتی از زنان توانمند دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان

رئیس شورای راهبردی زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان خواستار ایجاد بانک جامع اطلاعاتی زنان توانمند عضو هیات علمی و کارمند دانشگاه آزاد اسلامی استان به منظور شناسایی ظرفیت‌ها و استفاده از حضور آنان در مسئولیت‌های مدیریتی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، زهرا اربابی در نخستین جلسه شورای راهبردی زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با توجه به اهمیت جایگاه زنان در جامعه و توجه نکردن به این جایگاه تاکنون گفت: در راستای تدابیر و دستاوردهای دولت تدبیر و امید استان سیستان و بلوچستان گوی سبقت را در حوزهمدیریتی زنان از دیگر استانها ربوده است.

این مسئول با بیان اینکه یکی از مهمترین دغدغه‌های این شورا توسعه مشارکت بانوان و نقش‌آفرینی زنان در جامعه و به‌ویژه دانشگاه است، بیان کرد: باید بستر مناسب را برای حضور زنان در جامعه فراهم شود.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان یکی از شاخص‌های ارزیابی مدیران را ایجاد فرصت‌های مدیریتی برای بانوان دانست و بیان کرد: بالندگی جامعه تنها با حضور نیمی از ظرفیت جمعیتی کشور یعنی مردان امکان‌پذیر نیست، چه بسا که کم‌رنگ دیده شدن بانوان در زمان گذشته باعث شده است که به رغم دارا بودن همه ظرفیت‌ها جامعه نتواند در مسیر توسعه واقعی خود قرار بگیرد.

وی تأکید کرد: بانوان عضو هیات علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان باید با خودباوری به ارتقای دانش کاری و تقویت توانمندی‌های خود بیفزایند.

اربابی استفاده از توانمندیهای زنان کارمند را از جمله برنامههای شورای راهبردی زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان عنوان و خاطرنشان کرد: حضور کارکنان فرهیخته در شورای راهبردی زنان استان، باعث میشود، چالشها و مسائل زنان در دانشگاه شناسایی شده و مسیر برای ارتقای زنان توانمند در حوزهکارکنان هموار میشود.