با همکاری آستان قدس رضوی، بنیاد کرامت امام رضا (ع)...

لزوم مشارکت و حضور جوانان در برنامه‎های فرهنگی و دینی

با همکاری آستان قدس رضوی، بنیاد کرامت امام رضا (ع) و دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان آیین آمده‎سازی هدیه متبرک رضوی به میزبانان اربعین حسینی انجام شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، آیین آماده‎سازی هدیه متبرک رضوی به میزبانان اربعین حسینی با حضور خانواده‎های شهدای مدافع حرم و بانوان عاشق اهل بیت (ع) با مداحی علی زینلی در مسجد النبی (ص) دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد.

این برنامه با همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد زاهدان با هدف ترویج فرهنگ تشکر و مهمان‎نوازی و تبیین ارزش‎های قیام تاریخی عاشورا انجام شد.

در حاشیه این برنامه حجه الاسلام و المسلمین رضا ایمانی‎خواه، رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‎های آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان بر لزوم مشارکت جوانان به ویژه قشر فعال و اثربخش دانشجو در برنامه‎های فرهنگی و دینی تأکید کرد.