با دریافت حکم؛

لکزایی عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی سیستان‌ و‌ بلوچستان شد

حکم عضویت رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان توسط دبیر هیئت امنای این دانشگاه به وی اعطا شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان،  رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، شب گذشته در دیدار هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با حجت‌الاسلام نجف لکزایی رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و استادتمام دانشگاه باقرالعلوم، گزارشی از حوزههای فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و دانشجویی این دانشگاه ارائه کرد.

سلطانعلی میر با قدردانی از حمایتهای دکتر علیاکبر ولایتی رئیس هیئت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، اعضای هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان و مدیران و مسئولان ارشد در انجام برنامههای فرهنگی، علمی و آموزشی این مجموعه آموزشی، عضویت حجت‌الاسلام نجف لکزایی در هیئت امنای این استان را حضوری اثربخش و کارآمد دانست.

در پایان این دیدار حکم حجت‌الاسلام نجف لکزایی به‌عنوان عضو جدید هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از سوی سلطانعلی میر و به نمایندگی از دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تحویل وی شد.