برگزاری مانور زلزله با به صدا درآمدن زنگ زلزله و ایمنی در دبستان دخترانه سما زاهدان

مانور زلزله و ایمنی با هدف ایجاد آمادگی های لازم در برابر زلزله و در نهایت کاهش تلفات و خسارات ناشی ازآن در دبستان دخترانه سما دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان برگزار شد.

مانور زلزله و ایمنی با هدف ایجاد آمادگی های لازم در برابر زلزله و در نهایت کاهش تلفات و خسارات ناشی از آن در دو مرحله پناهگیری و خروج برگزار شد.

دانش آموزان و مربیان در مرحله پناهگیری به محض پخش آژیر، در مکان‌های مناسب مانند زیر میز، گوشه دیوارهای داخلی در کلاس، کنار دیوارهای داخلی در راهروها و دور از دیوارها در حیاط پناه گرفته و تا اتمام آژیر در آن محل باقی ماندند.

در مرحله خروج پس از اتمام آژیر، دانش آموزان کلاسهای مختلف با راهنمایی معلمان به نوبت و بدون هجوم، کلاس را ترک کرده و در وسط حیاط جمع میشوند.

اجرای این دو مرحله اصول اساسی مانور را تشکیل داده و اجرای موارد دیگر مانند عملیات امدادونجات، اطفای حریق و تخریب ساختمان جز مراحل فرعی مانوربود.

این مانور هرساله با هدف ترویج فرهنگ ایمنی و ارتقای توانمندی دانش آموزان برای مواجهه درست با بلایای طبیعی به ویژه زلزله برگزار می شود. ترویج فرهنگ مقاوم سازی، افزایش ایمنی و کاهش تلفات و خسارت ناشی از زلزله و ایجاد آمادگی برای واکنش‌های صحیح و سریع در برابر زلزله از دیگر اهداف برگزاری این مانور بود.