«بيانيه دانشگاه آزاد اسلامي استان سيستان و بلوچستان در پي شهادت خبرنگار بسيجي شهيد محسن خزائي به دست تروريست هاي تكفيري در شهرحلب سوریه »

متن بیانیه...

مردان خاص خداوند همواره به طريقي خاص به ديار باقي مي شتابند و مردان بي ادعا كه حماسه هاي ديني و شيعي را در دفاع  از حرم هاي مطهر مي آفرينند، خالصانه و پاك به ديدار پروردگار خود رهسپار مي شوند. ايمان راسخ و ارادت قوي به اهل بيت (ع) و ولايت اين گونه فرد را به سوي شهادت مي كشاند و مي بينيم تا اراده پولادين مردان و زنان در دفاع از ارزش هاي اسلامي و ادامه قيام خونين حسيني (ع) باقي است، دفتر شهادت نيز باز است.

شهید خزائي و دلاورمردانی چون او، بيرقي را استوار كرده اند كه شقي ترين افراد زمانه درصدد سرنگوني آن بودند. خبرنگاران انقلابي و شهداي اين عرصه در حقيقت پرچم زيباي عزت و شرف اين حرفه هستند و دشمنان بدانند كه اين راه  بي رهرو نخواهد ماند  و ان شااله تا اعلام خبر ظهور  اين انقلاب  نواي آزادي خواهي و كفرستيزي خبرنگاران انقلابي ادامه خواهد يافت.

هيأت رئيسه، اعضاي هيات علمي ، كاركنان و دانشجويان دانشگاه آزاداسلامي استان سيستان وبلوچستان عروج ملكوتي شهيد محسن خزائي دانش آموخته اين واحد دانشگاهي را به جامعه خبرنگاران و اهالي رسانه ومردم شهيد پرور استان تسليت گفته از خداوند رحمان وغفار براي آن شهيد سعيد علو درجات و براي بازماندگان صبري جميل آرزومند است.

اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان