هیات رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان استان به دکتر فرهاد رهبر تبریک گفتند

استاد ارجمند و فرهیخته جنا ب آقای دکتر فرهاد رهبر

ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی

سلام علیکم

احترامـا  انتخا ب شایسته و  مدبرانه حضرتعالی به عنوا ن رئیس دانشگاه آزاد اسلامی  نمایانگر اهمیت   والایی است   که این سازمان بزرگ  و  پرافتخار در خصوص جایگاه رفیع علم، معرفت و تفکر برآن  تأکید مکرر دارد.  لذا  با کمال مسرت این انتخاب شایسته را  تبریک عرض نموده و موفقیت حضرتعالی و تمامی دست   اندرکاران  امر  تعلیم و تربیت را که با اتکا به نیروی لایزا ل  ایزد منان و برمبنای منو یا ت مقام عظمای ولایت (مد ظله العالی) مسیر جامعه را به سوی اعتلا و تعالی می گشایند، از درگاه ایزدمنان مسئلت می نماییم. امید است در سایه توجها ت حضرت ولیعصر (عج) و با بهره گیری ازتجربیات گرانبهای خویش،  در خدمت   به نظام مقدس جمهوری اسلامی و بویژه شجره طیبه دانشگاه آزاد اسلامی موفق و موید باشید.

(هیات رئیسه، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استا ن سیستا ن و بلوچستان)