پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
بسم الله الرحمن الرحیم

متن پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان بمناسبت فرارسیدن آغاز سال ۱۴۰۱ خورشیدی.

بسم الله الرحمن الرحیم

برآمد باد صبح و بوی نوروز

به کام دوستان و بخت پیروز

مبارک بادت این سال و همه سال

همایون بادت این روز و همه روز

بااین نگره که با حلول بهار طبیعت جلوه ای از هزاران جلوه باشکوه  پروردگار جهان را سرشار از معرفت و حقیقت ورق می زنیم ، بهار رمضان را  نیز بر میمنت این روزگار شاد می افزاییم تا در سایه تطهیر ایام بندگی ماه مبارک رمضان، ذخیره آخرت مان را فراهم آوریم.

اکنون که به یمن قدرت لایزال ایزد منان سالی تازه را به ندای یا مقلب القلوب و الاحوال آغاز می‌کنیم و  این سال را به لطف درایت و تدبیر مقام عظمای ولایت به نام «تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌زایی»

می خوانیم و بر اساس تدابیر داهیانه ریاست عالیه دانشگاه بهار 1401زینت بخش شده به برگزاری رویداد ملی گام دوم دانشگاه می باشد که چه زیبا با نام گذاری سال از سوی معظم له مطابقت یافته که این تقارن را به فال نیک گرفته که عزم و  تلاش مان را بر دست یابی به این اهداف والا صد چندان می نماید. ضمن تبریک و تهنیت خدمت ارزشمند و گرانسنگ همکاران محترم از خداوند منان خواستارم که در ظل توجهات امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف شمیم روح افزای مهر و محبت توام با همدلی و هم افزایی چون همیشه بر دل و جان مان نقش طراوت و شادی را  ماندگار کند.

امید که سالی پر برکت همراه با رونق اقتصادی، آرامش و قرب الهی داشته باشید.

ارادتمند شما

دکتر مسعود اکبری زاده