رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان:

متولیان فرهنگی در تشویق جوانان و تسهیل ازدواج آسان تلاش کنند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان توصیه کرد که متولیان فرهنگی در تشویق جوانان و تسهیل ازدواج آسان برای قشر جوان فعال باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نیکشهر، سلطانعلی میر در مراسم ازدواج دانشجویی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیکشهر برگزار شد با بیان اهداف برگزاری جشن ازدواج دانشجویی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در همه واحدهای کشور در اجرای فرمان‌ مقام معظم رهبری درباره برگزاری مراسم ازدواج این سنت پیامبر اکرم(ص)، پیش‌قراول این کار فرهنگی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان با توصیه به متولیان فرهنگی در تشویق جوانان و تسهیل ازدواج آسان برای قشر جوان افزود: این دانشگاه از برگزاری چنین مراسمی استقبال کرده و برای برگزاری آن حمایت می‌کند.

میر تأکید کرد: دانشجویان در زندگی سیره و روش حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) که همان ساده زیستی است را سرلوحه و الگوی زندگی خویش قرار دهند تا در امور زندگی موفق باشند.

به گزارش آنا، در پایان مراسم با اجرای برنامه‌های شاد و نواختن موسیقی توسط هنرمندان محلی و اهدای گل و پرداخت کارت هدیه نقدی به ۱۰ زوج دانشجو از اقدام این دانشجویان تجلیل شد.