در گفت‌وگو با روابط عمومی مطرح شد؛

محسن هاشمی: توسعه فضای آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس نیازسنجی منطقه و در نظر گرفتن استاندارد ملی باید انجام شود

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی دو برابر شدن افزایش فضای آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تا پایان سال را از فعالیت‌های مهم و ارزنده‌ این واحد دانشگاهی برشمرد.

مهندس محسن هاشمی در حاشیه نهمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با روابط عمومی، اظهار کرد: فعالیت‌های عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان چشم‌گیر و مطلوب است.

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: توسعه فضای آموزشی بر اساس نیازسنجی منطقه و در نظر گرفتن استاندارد ملی و راهبرد عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی باید انجام شود و دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان نیز با توجه به پتانسیل‌های موجود در منطقه و شناسایی نیازمندی‌های استان در امر فضاسازی و تجهیز امکانات رفاهی و آموزشی بسیار موفق عمل کرده است.

وی توسعه مبتنی بر علم و فناوری را نیاز جامعه دانست و نقش دانشگاه در این عرصه را مهم برشمرد و عنوان کرد: هیچ جامعه‌ای بدون فناوری نوین و نوآوری، موفق نخواهد بود. تربیت نیروهای نخبه، نوآور و خلاق وظیفه دانشگاه است. ایجاد مراکز رشد و شهرک شفا و طرح ابتکاری ساها مربوط به آزمایشگاه‌های همکار که از سوی دکتر میرزاده پیشنهاد و دنبال می‌شود از جمله اقداماتی است که می‌تواند کارایی فعالیت‌های پژوهشی را افزایش دهد.

مهندس هاشمی در ادامه فراهم شدن امکانات رفاهی، آموزشی و پژوهشی مطلوب و مورد نیاز دانشجو را دلیل ترغیب دانشجویان به انجام فعالیت‌های علمی و پژوهشی بیان کرد و افزود: دانشگاه در آغاز سال تحصیلی جدید باید از لحاظ عمرانی و فضاسازی، مطلوب و مورد قبول دانشجو باشد.

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه حفظ و حراست و مستندسازی املاک دانشگاه باید مدنظر مدیران ارشد استان قرار گیرد، درباره پروژه‌های عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: در استان سیستان و بلوچستان تلاش‌های قابل توجه و چشمگیری در توسعه زیرساخت‌ها و فضاهای آموزشی، پژوهشی، رفاهی انجام شده است که با اتمام این تلاش‌ها در پایان سال امکان قدردانی از این استان فراهم خواهد شد.