محکومیت اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی در اهانت به مسجدالاقصی توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

در پی اقدامات رژیم صهیونیستی در اهانت به مسجدالاقصی جامعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان مراتب اعتراض خود را اعلام نمودند.

کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان مهر با حضور در نماز جمعه و سر دادن شعارهای ضد آمریکایی  و اسرائیلی  اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی در اهانت به مسجدالاقصی را محکوم کردند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، کارکنان، اساتید و دانشجویان این واحد دانشگاهی در نماز جمعه حضور پیدا کردند و در راهپیمایی بعد از نماز همگام با مردم مومن و متعهد شهرستان زاهدان با سر دادن شعارهای ضد آمریکایی و اسرائیلی اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی در اهانت به مسجدالاقصی را محکوم کردند.