پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
با حضور معاون استاندار؛

مدارس سمای شهرستان هیرمند افتتاح شد

مدارس سمای شهرستان هیرمند با حضور معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، مدارس سمای شهرستان هیرمند با حضور علی زینی‌وند و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و جمعی از مسئولان و معتمدین این شهرستان افتتاح شد
در حاشیه این مراسم معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: مدارس سما به عنوان  بازو‌های مراکز آموزشی دانشگاه آزاد در آموزش‌های مهارت‌محور و حرفه آموزی است.

زینی‌وند با توجه به بازدید از ساختمان در دست ساخت پردیس بین‌المللی هیرمند، بیان کرد: شهرستان هیرمند با توجه به هم‌مرز بودن با کشور افغانستان و تقاضای زیاد برای ادامه تحصیل در مقاطع مختلف دانشگاهی در این کشور می‌تواند در جذب دانشجوی خارجی موفق باشد.

وی تصریح کرد: فرمانداری هیرمند با در اختیار قرار‌دادن سایت اداری مناسب به پردیس بین‌المللی این شهرستان قدم اولیه برای همراهی و همگامی با ایجاد یک مرکز آموزشی شایسته مردم شریف هیرمند را برداشته است.

این مقام مسئول در استانداری سیستان و بلوچستان اظهار امیدواری کرد: در آینده نزدیک با تکمیل ساختمان این مرکز بین‌المللی شاهد جذب فرزندان مستعد هیرمندی و دانشجو از کشور افغانستان در مقاطع مختلف دانشگاهی در این مرکز باشیم.