به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه...

مراسم تجلیل از ایثارگران و جانبازان واحد زاهدان

به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان وبلوچستان مراسم تجلیل از کارکنان و استادان جانباز و ایثارگر واحد زاهدان با حضور هیات رئیسه و مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان سیستان وبلوچستان برگزار شد .

در این مراسم دکتر سلطانعلی میر، ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک و پرفضیلت رمضان و تبریک و گرامیداشت روز معلم، اظهار کرد: ایثارگران وجانبازان معلمان جامعه و الگوی ما در عرصه های فرهنگی ، اجتماعی و ... بوده و وظیفه ما به عنوان قشر دانشگاهی معرفی این عزیزان به جوانان و سرلوحه قرار دادن  آنان است.

دبیر هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان وبلوچستان ضمن قدردانی از جانبازان و ایثارگران، به ویژه واحد زاهدان افزود: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین مجموعه آموزش عالی جهان رسالتی خطیر برای دفاع در برابر تهاجمات فرهنگی دشمن بر عهده داشته وباید در مسیر انقلاب و ارزش های اسلامی الگو سازی مناسب و کار آمدی برای دانشجویان داشته باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبتی بر آرایش جنگی دشمن از لحاظ اقتصادی، سیاسی، فضای مجازی و .... تاکید کرد: بر اساس مطالبات بر حق، مقتدرانه و مدبرانه مقام عظمای ولایت باید ملت ایران در همه ی بخشها آرایش مناسب بگیرد وآماده باشد.

به گزارش روابط عمومی، در این مراسم جانبازان و ایثارگران واحد زاهدان خاطرات هشت سال دفاع مقدس را تعریف و در پایان با اهدا لوح تقدیر و هدایایی از آنان قدردانی شد.