پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان:

مرحوم امینی‌فرد مسائل مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی را با حساسیت دنبال می‌کرد

دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان مرحوم امینی‌فرد از کسانی بود که همیشه با حساسیت زیاد مسائل مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان را دنبال می‌کرد.

سلطانعلی میر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در زاهدان با تأیید جان‌باختن نماینده مردم ایرانشهر بر اثر سانحه تصادف اظهار کرد: «درگذشت نماینده فقید مردم شریف ایرانشهر و عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان موجب تألم و تأثر جامعه دانشگاهی است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستانگفت: «مرحوم امینی‌فرد از کسانی بود که همیشه با حساسیت زیاد مسائل مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان را دنبال می‌کرد. فقدان نماینده مردم ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی را خانواده، همکاران وی در مجلس شورای اسلامی، مجمع نمایندگان استان و مردم شریف ایرانشهر تسلیت می‌گوییم

محمدنعیم امینی‌فرد نماینده حوزه انتخابیه ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی ظهر امروز بر اثر حادثه رانندگی دار فانی را وداع گفت

به گفته فرماندهی پلیس راه سیستان و بلوچستان، این حادثه ساعت ۱۲ و ۲۰ دقیقه امروز در ۴۵ کیلومتری زاهدان بر اثر برخورد سواری سوزوکی با خودروی پراید رخ داد. در این حادثه خودروی پراید که حامل سوخت قاچاق بود به‌شدت با خودروی سوزوکی حامل مرحوم امینی‌فرد برخورد کرد.