پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
با حضور مسئولان دانشگاهی؛

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان‎معرفی شد

مراسم تکریم و معارفه مسئولان قدیم و جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستانبرگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، مراسم تکریم حجت‌الاسلام رضا ایمانی‌خواه مسئول قدیم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و معارفه حجت‌الاسلام رضا موحد مسئول جدید این دفتر با حضور با حضور اعضای هیئت رئیسه و جمعی از استادان و کارکنان این دانشگاه برگزار شد.

دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در این مراسم با ارائه گزارشی از اقدامات انجام‌شده توسط این دانشگاه در گسترش سطح کمی و کیفی آموزش با قدردانی از خدمات و تلاش‌های حجت‌الاسلام رضا ایمانی‌خواه در دوره مسئولیت، فعالیت‌های انجام‌شده در راستای ساماندهی و تسهیل امور فرهنگی و اسلامی این حوزه را یادآور شد.

حجت‌الاسلام محمدصادق احمدی معاون دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی نیز با تشکر از همکاری و تلاش‌های حجت‌الاسلام رضا ایمانی‌خواه با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری درباره جهاد و به‌کارگیری تمام تلاش و توان در راستای یاری به‌منظور پیشبرد اهداف نظام، نکاتی در مورد سیاست‌گذاری جدید نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه و لزوم هماهنگی و همکاری همه استادان و دانشجویان در رسیدن به اهداف عالی فرهنگی و اسلامی متذکر شد.

به گزارش آنا، در این مراسم با اهدای لوح سپاس و هدیه از سوی دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان از خدمات حجت‌الاسلام رضا ایمانی‌خواه قدردانی و حکم حجت‌الاسلام رضا موحد به وی ابلاغ شد.