پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
مسئول پردیس دانشگاهی میرجاوه معرفی شد

مسئول پردیس دانشگاهی میرجاوه در مراسمی با حضور مسئولان معرفی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان،ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه مسئولان سابق و جدید پردیس دانشگاهی میرجاوه  غلامرضا میری  معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به نمایندگی از طرف سلطانعلی میر  رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در حکمی بهمن بامدی را  به‌عنوان مسئول جدید این پردیس  معرفی و و از تلاش‌های امین کاظمیان قدردانی کرد.

به گزارش آنا، یکی از خدمات بسیار مهم دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان راه اندازی  ۲۷ پردیس در نقاط مختلف استان است که پردیس شهرستان میرجاوه با برخورداری از موقعیت جغرافیایی و منطقه‌ای و ظرفیت‌های موجود به ‌لحاظ  سیاسی، گردشگری و کشاورزی و جمعیتی شرایط تأسیس مرکز دانشگاه آزاد اسلامی را نیز دارد.