به‌میزبانی دانشگاه آزاد؛

مسابقات دو و میدانی دانشجویان در زاهدان برگزار شد

مسابقات دو و میدانی دانشجویان دانشگاه‌های زاهدان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور ۵۰ ورزشکار برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، مسابقات دو و میدانی دانشجویان دانشگاه‌های زاهدان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد.

مسابقات دو و میدانی با حضور ۵۰ ورزشکار از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، سیستان و بلوچستان، علوم پزشکی، آموزشکده سما زاهدان، پیام‌نور، فرهنگیان، غیرانتفاعی و جامع علمی کاربردی انجام گرفت.

مسابقات یادشده در پیست دو و میدانی در چهار ماده دو ۱۰۰ متر سرعت، سه هزار متر استقامت، پرتاب وزنه و پرتاب نیزه انجام پذیرفت.

به گزارش آنا، در این مسابقات به نفرات اول تا سوم جوایزی توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان اهدا شد