پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

مساجد باید به مکانی برای پرسشگری و رفع شبهات جوانان تبدیل شود

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان: رئیس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان تاکید کرد: مساجد علاوه بر مکان معنوی باید به مکانی برای پرسش و پرسشگری و رفع شبهات جوانان تبدیل شود.حجت الاسلام محمد راهدار رئیس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در اولین روز ماه مبارک رمضان در گفتگو با خبرنگار آنا اظهار داشت: از افلاطون نقل شده است که نفس جوانان مانند طلاست. راهدار ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان گفت: بهترین مکان برای جوانان و دانشجویان مسجد است به همین دلیل مساجد علاوه بر مکان معنوی باید به مکانی برای پرسش و پرسشگری و رفع شبهات جوانان تبدیل شود. رئیس دفتر فرهنگ اسلامی واحد زاهدان افزود: به گفته افلاطون، نفس جوانان چون طلاست و با اندک حرارت شکل می گیرد و بسیار انعطاف پذیر است. وی با بیان این مطلب که ماه مبارک رمضان بهترین زمان برای شکل گیری نفس جوانان است گفت: مسئولین باید برای اینکه نفس جوانان به بهترین نحوه شکل بگیرد توجه خاص داشته و در این زمینه برنامه ریزی های درستی را انجام دهند.  راهدار تأکید کرد: مسئولین در راستای مرتفع کردن مشکلات جوانان در زمینه های علمی و معنوی وظیفه بزرگی بر دوش دارند، باید تمام سعی خود بکنند که امکانات علمی، فرهنگی و معنوی مناسبی را در مساجد فراهم کرده تا جوانان بتوانند با اشتیاق بیشتری در این اماکن الهی حضور بهم رسانند. رئیس دفتر فرهنگ اسلامی واحد زاهدان به برنامه های این واحد دانشگاهی در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: با توجه به تغییر ساعات کار دانشگاه از اولین روز ماه مبارک رمضان، هر روز صبح از ساعت 8 الی 9 کارگاه آموزشی قرآن در خانه و بعد از ظهر از ساعت 14 الی 15 کارگاه آموزشی تفسیر سوره ملک جهت ترویج هر چه بهتر فرهنگ قرآن برای کارکنان برگزار می شود.