پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

مسلمانان باید برای ترویج فرهنگ مهدویت بکوشند/دانشگاه مهمترین مکان برای ترویج فرهنگ مهدویت

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان: رئیس منطقه ۱۴ دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مسلمانان باید برای ترویج فرهنگ مهدویت به عنوان عامل وحدت، بکوشند.
عیسی ابراهیم زاده در آستانه فرا رسیدن نیمه شعبان ضمن تبریک میلاد حضرت بقیه الله الاعظم (عج ) به تمامی شیعیان و مسلمانان جهان گفت: تمام تلاشهای باید برای ترویج فرهنگ مهدویت باشد؛ مسلمانان باید برای ترویج فرهنگ مهدویت به عنوان عامل وحدت بکوشند.
رئیس منطقه 14 دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه گام نهادن در راه قائم آل محمد (ص) در همه زمینه ها باید سرلوحه مسلمانان باشد افزود : مسلمانان شیعه و سنی در زمان غیبت باید اعتقادات و دستورات آن حضرت را به نحو احسن سرلوحه زندگی خود قرار دهند.
رئیس واحد زاهدان ، مهدویت را رکن اصلی وحدت شیعه و سنی دانست و تصریح کرد : استان سیستان و بلوچستان استانی است که مسلمانان شیعه و سنی همچون برادر در کنار هم زندگی می کنند و یکی از مهمترین نقاط مشترک ما برادران مسلمان مسئله مهدویت است؛ همین امر باعث شده است مردم این استان قله های پیشرفت را یکی پس از دیگری طی کنند.
ابراهیم زاده تصریح کرد: فرهنگ مهدویت اصلی ترین نقش را برای جوانان در همه زمینه ها ایفا می کند.
رئیس منطقه 14 دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره جایگاه جوانان در زمان غیبت حضرت بقیه الله الاعظم (عج) گفت: بهترین کسانی که منتظر واقعی هستند و بیش از دیگر اقشار جامعه می توانند مسئله غیبت حضرت (عج) عینیت ببخشند، جوانان هستند.
وی دانشگاه را مهمترین مکان برای ترویج فرهنگ مهدویت خواند و افزود:‌ حضور جوانان در دانشگاه و پویایی آنان وظیفه سنگینی را در راستای ترویج فرهنگ مهدویت بر عهده مسئولین نهاده است از این رو باید تمام تلاشها در راستای ترویج هرچه بهتر این فرهنگ باشد.
ابراهیم زاده تأکید کرد: مسئولان توجه کنند جوانان ما بزرگترین نیروی انسانی جامعه هستند که در تمام زمینه ها آمادگی های بالایی دارند به همین دلیل برای تعالی اهداف مقدس نظام جمهوری باید جوانان و دانشجویان را وارد عرصه کنیم.