حجت‌الاسلام کفیل:

مشکلات موجود جامعه با یکدلی و یکرنگی برطرف می‌شود

معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) گفت: اگر در جامعه یکرنگی و یکدلی باشد، تمام مشکلات موجود برطرف می‌شود.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی از زاهدان،همایش موعودگرایی، مهدویت و انقلاب اسلامی ظهر امروز به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) و سپاه پاسداران سیستان و بلوچستان در حسینیه عاشقان ثارالله شهرستان زاهدان برگزار شد.

معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) در این همایش اظهار کرد: هدف انقلاب اسلامی بسترسازی برای ظهور حضرت مهدی(عج) بود به‌طوری که به فرموده رهبرمعظم انقلاب اسلامی این انقلاب احیاگر اسلام ناب محمدی(ص) و سرآغاز تحولات عمیق و سریع در جهان و مبشر سقوط و اضمحلال قدرت‌های استکباری و امپراتوری‌های بزرگ شد.

حجت‌الاسلام محمدصادق کفیل ادامه داد: در کنار عدالت‌خواهی و ظلم‌ستیزی انقلاب اسلامی باید موضوع انتظار مورد توجه بیشتر قرار گیرد، منتظر کسی است که از نظر عملی، فکری و اعتقادی خود را ارتقا دهد و توقف نداشته باشد.

وی با بیان اینکه حکومت امام زمان(عج) بر مبنای ساده‌زیستی است، گفت: اگر در جامعه یکرنگی و یکدلی باشد، تمام مشکلات موجود برطرف می‌شود.

در بخش دیگری از این همایش، محمد ناظری جانشین فرمانده سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در جامعه امروزی بر همه ما لازم و ضروری است که امام زمان خود را بشناسیم، عنوان کرد: فرهنگ مهدویت فرهنگ ارزش‌هاست و رسالت ما زمینه‌سازی ظهور امام زمان و مهدویت بوده که انتقال فرهنگ مهدویت به نسل جوان و آینده‌ساز انقلاب یکی از اساسی‌ترین رسالت‌های ما در جامعه کنونی است.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان نیز در این همایش با بیان اینکه شناخت وظیفه منتظران امام زمان(عج) است و همه باید در دوران انتظار به شناخت و ترویج فرهنگ مهدویت کمک کنند، بر آشنایی هرچه بیشتر جامعه از فرهنگ مهدوی تأکید کرد.

آیت‌الله عباسعلی سلیمانی عنوان کرد: از آنجایی که انتظار فرج، انتظار قدرت اسلام است، باید مقدمات ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) فراهم شود.

امام جمعه زاهدان با بیان اینکه انقلاب اسلامی ریشه در فرمان‌های الهی دارد، گفت: از آنجایی که مسیر امام زمان(عج) مسیر پیامبران و هدفش برقراری عدالت است، رهبر کبیر انقلاب با پیروزی این انقلاب الهی زمینه‌ساز تحقق حکومت مهدوی شدند.

به گزارش روابط عمومی، سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان هم در حاشیه این همایش از برگزاری همایش در حوزه مهدویت به صورت سالانه خبر داد و فعالیت ارزشمند در این حوزه را به عنوان بخشی از رسالت خطیر دانشگاه در امر تبیین ارزشهای دینی و اسلامی برشمرد.