رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوجستان:

مشکلات کشور با تحقیقات علمی و عملی صحیح برطرف می‌شود

رئیس دانشگاه ازاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: شرایط و نیاز جامعه امروز بیش از پیش جایگاه و اهمیت پژوهش بویژه در مراکز علمی و دانشگاهی را بر همگان روشن کرده است. بسیاری از مشکلات کشور با دانش و پژوهش و تحقیقات علمی و عملی درست برطرف می‌شود و از همین رو مقام معظم رهبری همراه بر این اصل مهم در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی تاکید دارند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، دکتر سلطانعلی میر در جلسه شورای تخصصی پژوهش و فناوری و شورای تخصصی اداری و مالی استان سیستان و بلوچستان که با حضور مدیران و معاونان اداری و مالی و پژوهش و فناوری واحدهای استان به میزبانی واحد خاش برگزار شد، سالروز شهادت شهید بهشتی و یاد و خاطره آن شهید مظلوم را گرامی داشت.

وی برگزاری جلسات شورای تخصصی استان بصورت منظم را امری مهم برشمرد و افزود: «با اینکه برگزاری این نشست‌های تخصصی مهم است اما خروجی این نشست‌ها از برگزاری آن مهم تر است

میر گفت: «در کنار اجرای تمام بخشنامه‌های سازمان مرکزی بویژه در زمینه فعالیت‌های علمی و پژوهشی، رعایت صرفه و صلاح دانشگاه آزاد اسلامی بر همه موارد ارجحیت دارد و این موضوع باید در تمام واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مورد توجه قرار گیرد

انتصاب حمیدرضا محمدی به عنوان رییس شورای تخصصی اداری و مالی استان سیستان و بلوچستان از مصوبات این جلسه بود.

قرار شد که جلسات شورای تخصصی هر سه ماه یکبار بصورت چرخشی در تمام واحدهای دانشگاه آزاد اسلانمی استان سیستان و بلوچستان برگزار شود.