جلسه تکریم و معارفه معاونان اداری مالی، آموزشی و...

معاونان اداری مالی و آموزشی و مدیر حراست واحد زاهدان معرفی شدند

جلسه تکریم و معارفه معاونان اداری مالی، آموزشی و مدیر حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، این آیین با حضور دکتر شمس مشاور رئیس و رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی، اعضای هیات رئیسه، مدیران حراست واحدهای استان و جمعی از مدیران واحد زاهدان در سالن علامه طباطبایی این واحد دانشگاهی برگزار شد.

در این مراسم از زحمات حمیدرضا گنجعلی معاون سابق آموزشی، محمودرضا رخشانی معاون سابق اداری و مالی، محمدرضا علیزائی مدیر سابق حراست واحد زاهدان قدردانی و تکریم شد و کامبیز نرماشیری به عنوان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، حمید محمدی به عنوان معاون اداری و مالی و احسان قاسمی به عنوان مدیر حراست معرفی شدند.

در این مراسم از زحمات مهدی طاهری رئیس بسیج کارکنان هم قدردانی شد.

در ادامه محمدعلی یوسفی به عنوان رئیس بسیج کارکنان واحد زاهدان، علی اکبر طاهری دبیر کمیته دستگاهی کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره و احمدعلی خسروی به عنوان مسئول شعبه پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان معرفی شدند.