با صدور حکمی از سوی دکتر نوریان؛

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد

دکتر علی محمد نوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی، دکتر علیرضا رهایی را به عنوان آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ‌در متن حکم انتصاب آمده است:

جناب آقای دکتر علیرضا رهایی

با اهدا سلام و تحیات

نظر به اهمیت حوزه آموزش و تحصیلات تکمیلی در برنامه های راهبردی دانشگاه و با عنایت به سوابق ارزنده علمی،آموزشی، پزوهشی و مدیریت دانشگاهی شما، به موجب این حکم جنابعالی را به سمت "معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی " دانشگاه آزاد اسلامی منصوب می نمایم.

امید است با با اتکال به خداوند متعال و بهره گیری از تجارب سرمایه های انسانی شایسته دانشگاه و پیاده سازی فرآیندهای مورد نیاز این حوزه با استفاده از آخرین یافته های دانشگاه های روز دنیا، به کارگیری فناوری های نوین و ایجاد یک سیستم نظارتی علمی و دقیق و برخط، امور آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه را سروسامان بهتری بخشید.

آرزو دارم در اجرای این وظایف سنگین و امور خطیر موفق و موید باشید.

علی محمد نوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی