با حکم کمالیان

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان منصوب شد

مراسم معارفه محمدرضا زاهداشیخی و تکریم دکتر مسعود اکبریزاده، معاونان فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با حضور اعضای هیات رئیسه این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، محمدرضا زاهدشیخی، نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیات نظارت تشکلهای سیاسی اسلامی استان سیستان و بلوچستان به عنوان معاون فرهنگی دانشجویی معرفی و از زحمات و خدمات دکتر مسعود اکبریزاده معاون پیشین فرهنگی دانشجویی قدردانی شد.

در این نشست معاون پیشین فرهنگی دانشجویی واحد زاهدان گزارش کوتاهی از اقدامات و فعالیت‌های انجام شده در این حوزه ارائه کرد و زاهدشیخی، معاون فرهنگی دانشجویی نیز به ارائه برنامه‌ها و فعالیت های آتی در این حوزه پرداخت.

به گزارش روابط عمومی، محمدرضا زاهدشیخی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و سابقه معاونت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان را در کارنامه اجرایی خود ثبت کرده است.